Dank je wel voor het aanvragen van de graphic novel!

Dank je wel voor het aanvragen van de Graphic Novel.  Je ontvangt de Graphic Novel binnen 5 dagen in huis en dan start jouw reis met de Waardin.

Mocht je toch interesse hebben om het verdiepingsprogramma aan te schaffen dan kan dat alsnog via onderstaande button.

Je krijgt dan toegang tot de online academie waarin je in 3 stappen nog meer uit de Graphic Novel gaat halen en echt met jouw verhaal aan de slag gaat.

Online programma bij de graphic novel

30 Euro 

Klik hier om meteen te bestellen!

Hieronder stel ik de hoofdrolspelers uit de “Avonturen van de Waardin” graag aan je voor:

De Waardin - Even voorstellen

De Waardin

De waardin, de spirituele therapeut die vanuit haar innerlijke wijsheid en levenservaring werkt. Ze is ietwat naïef, maar heeft gelukkig veel steun en bescherming om haar heen. Ze houdt van filosofie, dansen, verrassing en nieuwe uitdaging. Altijd in ontwikkeling en lerende.

Ram - Even voorstellen

Ram, de vriend

Ram de vriend, de vrijdenker, de avonturier. Staat symbool voor vriendschap, broederschap en vertrouwen.

Vogeltje - Even voorstellen

Vogeltje

Vogeltje, is het beste maatje van de waardin en staat symbool voor de wijze realiteitszin / innerlijke zelfspraak van de waardin.

Gekleurde vogeltje - Even voorstellen

Gekleurde vogeltje

Gekleurde vogeltje, is het bezielde beste maatje van het vogeltje en geeft bezieling en kleur aan de binnenwereld van de waardin en het vogeltje.

De Indiaan - Even voorstellen

De Indiaan

De indiaan staat symbool voor de goeroe/ de leraar die op je pad komt. Hij wil je graag iets leren en haalt hier zijn voldoening uit. Soms iets te enthousiast…en wil daarom weleens onbedoeld zijn mening iets te dwingend opdringen.

Thora - Even voorstellen

Thora

Thora, de vrouw in de bergen met de nauwe verbinding met Thor. Daardoor heeft ze altijd mooi weer in de bergen. Ze staat symbool voor de krijger en maakt gebruik van praktische creatieve materialen om mensen verder op hun pad te helpen.

Socra - even voorstellen

Socra

Socra, de vrouwelijke filosofe op de fiets. In dit boek een eerste voorzichtige kennismaking dat fietsen en filosoferen heel goed samengaan en je in beweging brengen. Voor haar hoeft alles niet zo snel te gaan of op de voorgrond te gebeuren. Voor alles is de juiste tijd.

Online programma bij de graphic novel

30 Euro 

Klik hier om meteen te bestellen!