Hartverwarmend schrijven

Samen maken we de wereld een beetje mooier

Wenskaarten schrijven vanuit je hart, ben ik van overtuigd, maakt de wereld een beetje mooier. Dat ene kaartje, wat je spontaan ontvangt, zorgt voor een glimlach en een vrolijke start van de dag. Zeker als er welgemeende liefdevolle woorden opstaan. Ben je een kaartenschrijver of wil je dat meer gaan doen? Deel je deze mening met mij, koop dan deze module bij de wenskaarten van De Waardin, en zet stap 1 door het schrijven van liefdevolle wenskaarten.

Doe je mee?

Op je eigen moment en je eigen tempo een maand lang oefeningen, om meer te verbinden met je liefdevolle Zelf en jouw woorden te laten stromen diep van binnenuit. Je zult merken dat je ook zelf geraakt wordt en nieuwe werelden in jezelf ontdekt. Juist dan ontwaak je meer en meer en zul je merken hoeveel meer mooie liefdevolle woorden je zal hebben voor je wenskaarten naar je dierbaren. Ook zul je merken dat je meer rust gaat ervaren en meer de eenvoud in alles gaat zien. Je kunt zelfs leren meer flexibel om te gaan met je moeilijkere emoties omdat je meer leert te schakelen en je steeds weer de weg terug vindt om vanuit je liefdevolle hart te kijken. 

Wat ga je ontvangen?

Je ontvangt 20 bijzondere visualisatie met schrijfoefeningen:

De eerste 3 voor de algehele opwarming:
1) om meer te ontspannen,
2) om meer met je liefdevolle hart te verbinden,
3) om allereerst een kaartje te schrijven naar je eigen liefdevolle hart
    en te ervaren wat dit met je doet.

Vervolgens 16 schrijfoefeningen van waaruit je leert kijken en schrijven vanuit 16 verschillende perspectieven.

En tot slot nog een mooie integratie oefening van waaruit je alles laat samenkomen en kijkt vanuit het centrum, vanuit een midden.

Je zult tijdens en tussen de oefeningen door van alles ervaren en je rijker en rustiger gaan voelen. Ook zul je ontdekken dat de wenskaarten die je daardoor schrijft vanuit je hart, je dierbaren zullen raken en een diepere verbinding brengen. 

Heb je vragen tijdens de schrijfopdrachten mag je mij, Jenny Biemans, mailen en geef ik je antwoord. Zo heb je de garantie dat je de oefeningen op de juiste manier kunt uitvoeren.

 Enthousiast geworden?

 ‘Hartverwarmend schrijven’ kun je hier direct aanschaffen.

Ik wens je een mooie ontdekkingstocht en veel schrijfplezier!

Schrijf je hier in!

Free
Free access this course

Heb je vragen?

Word lid van onze mailinglijst!

Ja, ik wil graag de ontspanningsoefeningen luisteren/downloaden en op de hoogte blijven van de activiteiten

Word lid van onze mailinglijst!

Ja, ik wil graag de digi wenskaarten van De Waardin downloaden en op de hoogte blijven van de activiteiten