Even voorstellen

De Waardin - Even voorstellen

De Waardin

De waardin, de spirituele therapeut die vanuit haar innerlijke wijsheid en levenservaring werkt. Ze is ietwat naïef, maar heeft gelukkig veel steun en bescherming om haar heen. Ze houdt van filosofie, dansen, verrassing en nieuwe uitdaging. Altijd in ontwikkeling en lerende.

Ram - Even voorstellen

Ram, de vriend

Ram de vriend, de vrijdenker, de avonturier. Staat symbool voor vriendschap, broederschap en vertrouwen.

Vogeltje - Even voorstellen

Vogeltje

Vogeltje, is het beste maatje van de waardin en staat symbool voor de wijze realiteitszin / innerlijke zelfspraak van de waardin.

Gekleurde vogeltje - Even voorstellen

Gekleurde vogeltje

Gekleurde vogeltje, is het bezielde beste maatje van het vogeltje en geeft bezieling en kleur aan de binnenwereld van de waardin en het vogeltje.

De Indiaan - Even voorstellen

De Indiaan

De indiaan staat symbool voor de goeroe/ de leraar die op je pad komt. Hij wil je graag iets leren en haalt hier zijn voldoening uit. Soms iets te enthousiast…en wil daarom weleens onbedoeld zijn mening iets te dwingend opdringen.

Thora - Even voorstellen

Thora

Thora, de vrouw in de bergen met de nauwe verbinding met Thor. Daardoor heeft ze altijd mooi weer in de bergen. Ze staat symbool voor de krijger en maakt gebruik van praktische creatieve materialen om mensen verder op hun pad te helpen.

Socra - even voorstellen

Socra

Socra, de vrouwelijke filosofe op de fiets. In dit boek een eerste voorzichtige kennismaking dat fietsen en filosoferen heel goed samengaan en je in beweging brengen. Voor haar hoeft alles niet zo snel te gaan of op de voorgrond te gebeuren. Voor alles is de juiste tijd.

Flora

Flora, de teamcoach die de eerste online cursus lanceerde voor teamcoachen.
Daardoor heeft ze haar droom weten waar te maken om in Ibiza te gaan wonen. Ze is heldhaftig, heeft een groot warm hart voor groepen en de dynamieken in de mens, kent de kunst van manifestatie, kracht van eenvoud, lichtheid en is altijd in voor het ware contact. Flora geeft vleugels aan groepsdynamica en teamontwikkeling. Ze staat symbool voor de heldin die haar eigen pad volgt en haar dromen weet te realiseren.

Geliefde

Geliefde is altijd op zoek naar liefde, de liefde aan het verkondigen of de liefde aan het bedrijven. De verslaving voorbij…?! Gericht als geen ander op echte verbinding staat hij symbool voor de geliefde van het ware contact. Is sportief, houd van schoonheid, muziek en natuur.

Word lid van onze mailinglijst!

Ja, ik wil graag de ontspanningsoefeningen luisteren/downloaden en op de hoogte blijven van de activiteiten

Word lid van onze mailinglijst!

Ja, ik wil graag de digi wenskaarten van De Waardin downloaden en op de hoogte blijven van de activiteiten